cro deu eng slo cz


Apartmani Nejašmić


Apartmani se nalaze 5 minuta pješice od centra mjesta. Smješteni su podno brda Koštilo s prekrasnim pogledom na otok Hvar, kanal i crvene krovove obiteljskih kuća na jugu te Vidovu goru, najviši vrh jadranskih otoka, na sjeveru.


Apartmani se nalaze u dalmatinskoj kućici s velikim, u dalmatinskom stilu uređenim, dvorištem s puno zelenila, cvijeća i mediteranskog bilja. Možete rezervirati i cijelu kuću što je idealno za obitelji. Nudimo mogućnost korištenja kamina.


Kuća ima samo dva apartmana, moderno opremljena, s lijepim vrtom i pogledom na more.
Pješački pristupi omogućeni su s juga i sjevera, a na sjeveru, uz cestu, nalazi se osigurano parkiralište za 3 automobila te garaža koju se može koristiti i za bicikle.
U svakom apartmanu nudimo Vam WI-FI, brojne informacijske vodiče i letke o Bolu, otoku Braču, restoranima, spomenicima, plažama i sl.


Obitelj Nejašmić živi u obiteljskoj kući ispred kuće s apartmanima i uvijek Vam je na usluzi.
Apartmani su dostupni cijele godine. 


P.S. Naši se gosti kućama vraćaju zdravi: slobodni ste konzumirati svo voće i povrće u vrtovima oko kuće. Budite uvjereni i u naše kulinarske sposobnosti - nemojte se iznenaditi ako Vas pozovemo na naše dalmatinske i bračke specijalitete! :)


 


Apartman A2+1
Apartman AS
Red plovidbe trajekata
Kontakt autobusnog prijevoznika
00385 21 631 122  
Avionom na Brač
Dođite na Brač avionom! Više o letovima pronađite na stranicama Croatia Airlines
Facebook stranica
Posjetite nas na Facebook stranici!
 
Brač je još uvijek pomalo divlji otok. Istražite njegove prirodne ljepote pješice, brodom, automobilom ili biciklom. Zašto ne biste planinarili na Vidovu goru visoku 778 m?!
Bol Vam nudi pregršt novih doživljaja kako bi vaš odmor bio iskustvo života. Naša je tradicija duboko ukorjenjena u život. Istražite je!
Od 6. stoljeća do danas ovo područje je bilo mjesto sudara mnogih naroda. Na svakom koraku nalaze se duboki tragovi tih različitih utjecaja.
Glavna obilježja bračke kuhinje su ribe i morski specijaliteti, jela na bazi tradicionalnih otočnih recepata, korištenje lokalnih aromatičnih trava, začinskog bilja i maslinovog ulja.
Blaga klima je pogodna za sportske aktivnosti i rekreaciju tijekom cijele godine. Posjetitelji mogu uživati u brojnim sportovima i rekreaciji na kopnu i moru! Bol je meka za surfere!
Kontaktirajte nas
Za sva pitanja i komentare kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme, a mi ćemo pokušati odgovoriti na sve informacije koje tražite.
Društvene mreže
Pratite nas na nekim od društvenih mreža...
Follow BolApartments on Twitter